3d ajtómatrica

Miért különleges?

A digitálisan nyomtatott, illusztrált, öntapadós fotótapéta exkluzív megjelenést biztosít mindenhol, továbbá elrejti ajtajának minden rendellenességét.

Ha segítség kellene a felhelyezéshez tekints meg: applikálási segédlet.

3d ajtómatrica

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Felhelyezési útmutató

A matricák felhelyezése előtt alaposan szárazon portalanítsa le a kiválasztott ajtó felületét! 

Ügyeljen arra, hogy lehetőleg minél simább felületre helyezze a mintákat! A matricákat könnyedén a hordozójáról való lehúzás után fel tudja helyezni a kívánt felületre. A felhelyezéshez csomagunkban mellékeltünk egy applikáló fóliát, mely segítségére lehet a felhelyezésben!

1. lépés: Helyezze a matricát egy ajtó felületre, az applikáló fóliát óvatosan – hogy ne gyűrődjön meg –  húzza le hordozójáról, majd simítsa rá légmentesen a felhelyezni kívánt matricára.
Az applikáló fóliát egy kártya (pl: bankkártya) segítségével simítsa rá alaposan a matricára.

2. lépés: Óvatosan válassza szét a két felületet úgy, hogy a matrica az applikáló fólián maradjon.

3. lépés: Helyezze az applikáló fóliával ellátott matricát a kiválasztott felületre.

4. lépés: Felülről lefelé haladva vízszintes mozdulatokkal simítsa fel a felületre, lehetőleg úgy, hogy csak a matrica ragadjon a falra.

5. lépés: Egy kártya (pl: bankkártya) segítségével simítsa fel alaposan a felületre az applikálóval ellátott matricát úgy, hogy az applikáló fólia azon része, mely nem takar matricát ne legyen erősen a falra simítva!

6. lépés: Óvatosan, fokozatosan és lassan  távolítsa el az applikáló fóliát a falfelületről. Ha az applikáló fólián esetleg rajta maradna a matrica, akkor óvatosan húzza el a matricát az applikálótól – egyszerűen a körmével benyúlhat a matrica és az applikáló fólia közé-  és simítsa a felragasztásra szánt felületre. A felületre tapadt matricát szabad kézzel – óvatosan – átsimíthatja.

A felragasztást követően ügyeljen arra, hogy a hőmérséklet 24 órán belül ne változzon meg jelentősen!

 

Top termékek

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0